J. Lindeberg

Igår höll J. Lindeberg sin visning för ss 12 på Fotografiska, jag spelade skivor på F12 så jag missade tyvärr visningen men kollade ikapp bilderna idag. En hel del fina looks och min favorit var absolut denna – hade gärna haft det på mig idag.

Bild: Stureplan.se / Mathias Nordgren

 1. Style Encounters, ett nytt koncept baserat I London där läsare kan köpa saker som kanske inte går att få tag på I Sverige, kläder, smycken och inspiration. Just nu i uppstartningsfasen men mycket på gång! Exempel på vad som kommer finnas är billiga Levi’s shorts, populära halsband med patronhylsor och mycket mer!

 2. Kära Michaela! Vad heter modellen på din gråa Miu Miu väska ? den är galet vacker.

  Tack för en härlig och inspirerande blogg, du är grym!

 3. heej gullet 😉
  haha jag har startat en tävling ;P
  kika gärna in och kolla 😉
  haha jag tycker att du ska vara med du har en skiit snygg blogg ;P
  Kram!♥

 4. Heej!
  Kolla gärna in på min blogg, jag har precis startat en veckans blogg där du kan vinna mycket!!!!!
  fiin blogg!
  kram ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi