shoeshopping.

Unnade mig lite nattlig skoshopping igår. Dessa i plast fick klickas hem, tänker att de blir perfekta vardagsklackar under sommaren (klackhöjd 12,5).

Sen var de här på 50% så de fick också följa med. Åh längtar tills de kommer! Nellys skor är så sjukt sköna med tanke på klackhöjderna, slits förvånansvärt lite med tanke på de billiga materialen och kostar ingenting. Alla rätt.

 1. Hejsan, himla fin blogg du har alltså.
  Superfina bilder!

  Vi har en blogg som heter http://www.ourlifesasbff.devote.se och vi undrar ifall du kan reklamera den. Du har även storchans att vinna våran tävling som vi håller just nu, kika in och kolla iallafall 🙂

  Vi kan länka dig om du vill 😉

  // dina största fans Claudia och Kajsa

 2. Håller med! Jag har samma modell fast i en annan färgsättning. Riktigt sköna men jag ska ta och klacka om dem för säkerhets skull 😉 Efter lite vin går varken jag eller skorna säkra 😉 Puss Mickis!

 3. dom i plast funkar inte som vardagsskor… när fötterna blir varma glider fötterna runt som i en pool!! det är superjobbigt, för jag älskar mina men dom är svåra!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi