hår och detta ständiga problem.

Alltså, jag hatar verkligen hår. Hatar det. Jag tycker att det är i vägen och dessutom är mitt hår sämst. Jag har nästan aldrig varit helt nöjd med mitt hår och har sällan en frisyr jag trivs i. De som känner mig vet att jag har haft uppsatt 80% av tiden senaste tio åren.

Jag vet liksom inte vad jag ska göra? Mitt hat mot mitt hår bara växer. Jag funderar på att klippa av det helt.

Vad tror ni? Eller ska jag bara fortsätta ha uppsatt resten av mitt liv?

 1. Att klippa av det är nästan samma ska som att ha uppsatt hela tiden, som du säger. Du skulle passa väldigt bra i kort hår och har ett ansikte som kan “pull it off” vilket alla inte har. Det är ingen idé att sätta upp håret lite tråkigt varje dag utan satsa på en snygg kort frisyr istället!

 2. Haha!! Så roligt att någon annan är precis som jag. Jag har upsatt hela tiden eller en inbackad fläta. Klippte precis av mitt långa hår till din längd ungefär, och jag längtar tills mitt hår växer ut igen. Så det är väldigt smart att släppa ut håret en gång i veckan och se så mycket det har växt!! Det är kul 🙂 kram

 3. Alltså saken är ju den att eftersom du ändå alltid har uppsatt hår skulle du ju lika gärna kunna kapa allting. Du ser ju förjävla bra ut iallafall! Du skulle va skitsnygg i en kort frisyr! Fast samtidigt så saknar man ju alltid det man inte har. haha, sååååå kör hått!

 4. Alltså saken är ju den att eftersom du ändå alltid har uppsatt hår skulle du ju lika gärna kunna kapa allting. Du ser ju förjävla bra ut iallafall! Du skulle va skitsnygg i en kort frisyr! Fast samtidigt så saknar man ju alltid det man inte har. haha, sååååå kör hått!

 5. Har du hopplöst hår ska du INTE klippa kort. Det är en myt att kort hår är lättare att hantera. Jag gjorde misstaget och kunde snabbt konstatera att om det inte är igelkottslocken man är ute efter så kräver kort hår mer styling än långt hår… Don’t do it!!!

 6. KLIPP! Du har så fantastiskt ansikte och ansiktsform, jag tror att det kommer bli fantastiskt.

 7. Jag tycker i och för sig att du är skitsnygg i din page!! Jag klippte av mitt hår.. jag älskade det i början, men det jobbiga med att ha kortkorta frisyrer är att du verkligen måste klippa det regelbundet.. annars har du typ ingen frisyr. Mitt hår är på utväsxt för tillfället.. och ett tag kände jag att jag typ hade hockeyfrilla, för att det var en kort frisyr som hade växt ut lite.. kändes ju lite speciellt liksom.

  men annars tycker jag att det jävligt snyggt med korkort också!

 8. Jag är likadan som du. så fort jag får långt hår sätter jag upp det. Jag hatar när det hänger överallt. Men jag löste problemet med att klippa mig kort. känner mig skitsnygg i det och slipper problemet med att störa mig på det hela tiden. Jag tror inte att alla är gjorda för att glida runt i hollywood svall! Du skulle försesten passa skitbra i kort tror jag!

 9. WORD!!! Hatar mitt hår och venne vad faan jag ska göra åt det heller!!! Så jag gör som du, har uppsatt :-))

 10. Hej! Jag hade samma känsla som du och klippte av det, riktigt kort, men redan samma dag kände jag mig mindre feminin, trots att man egentligen känner ser mer feminin ut. Jag tycker det ser oerhört kvinnligt och lyxigt att du har det uppsatt sådär som just du har det. Det sätter en unik, lyxigare, mer modellig touch på ditt utseende tycker jag. För utsläppt det har dom flesta, men en stram knut är det få som kan pull of. Klipp det inte, du komemr att ångra dig.

 11. Men VA? Jag som alltid tycker att du är så jävla snygg i håret 🙂 Dog nästan lite på den tiden du hade superlångt hår!

 12. Klipp inte av det! Färga det mörkbrunt igen och spara långt eller sätt i extensions. Eller ha kvar din page, du är skitsnygg i page!

 13. Klipp!

  Jag tror du skulle vara/se mer ut att vara den unga tjej du är om du hade ett kort/are hår.

  Ditt uppsatta hår ger mer intryck av, hmmm, en Filadelfia-tant, du ser så mycket äldre ut när du har knut/uppsatt hår.

  Ett kort hår kan du “tuffa till”, men knuten/det uppsatta ser lite trist ut.

  Snygg tjej ska se och vara en tuff tjej.

 14. du skulle passa med bajs på huvudet…du är classy, sassy och attraktiv på alla sätt en kvinna skulle kunna va.

 15. DITT HÅR ÄR JU TO DIE FOR!!! Då får du ha uppsatt resten av livet, för klippa av det får du inte. Så JÄVLA snyggt äre!!

 16. Antingen klippa kort köra backslick , rakat , rastaflättor som är emot huden så inte bara hänger å slänger

 17. jag tycker att du är så sjukt vacker i din nuvarande frisyr, men om du vill ha det kort, så KÖR! helt övertygad om att det är du om någon som kommer bli lika vacker i ännu kortare hår! puss&kram

 18. Hej! Jag tycker du passar alldra bäst i långt hår det var så fint . Låt det växa. När du är gammal kan du ha kort.!

 19. KLIPP!!!!! MEN INTE FÄRGA OM DU TÄNKTE DET!!!!
  Du är snygg i allt, så det spelar egentligen ingen roll. Kul med ny sommarfrisyr.

 20. jag har varit tjejen som alltid varot livrädd att frisören ska ta nån millimeter för mkt osv. Chockade mig själv med att snagga håret på sidorna och göra det knallblondt! Bästa jag någonsin gjort! Fast nu har jag tröttnat! Men gick ett halvår. 🙂

  kolla om du vill ha pepp! Vet hur läskigt det är! Men sjukt skönt! JUST DO IT! Du lever en gång (kanske), det är bara hår, du har snyggt ansikte = Du kan ha kort hår!

  Lycka till!! 🙂

 21. Du skulle passa i kort hår, men det är mer jobb med ett kort! Annars ser man ut som en mosad svamp bara. 😛

 22. jag hade hår till brösten ungefär och jag var är så dum i huvudet och klippte av de.. och jag ångrar de så himla mycket, har de uppsatt hela tiden, mina kompisar frågar jämt: klippte du håret för att ha de uppsatt?
  nee de gjorde ja inte, men de kan inte alltid bli som man tänkt sig. ja hoppas verkligen de växer ut igeeen, känns som de aldrig kommer göra de 🙁

 23. Vet du vad Michaela. Jag läser din blogg från och till men kom precis på att jag aldrig har kommenterat förut. Och då har jag ändå läst från “rar-tiden” förstår du 😉 Ett sinnesbra tips för allas hår år Macadamia Shampoo & Balsam. Ditt hår får ett nytt liv. Beställ från eleven.se du kommer inte ångra dig 🙂 Ta hand om dig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi