frågestund / svar / del tre.

Jag är kär. Väldigt, väldigt kär. I en kille som inte längre vill ha mig. I en kille som jag för bara för ett par månader sen somnade nära på nätterna, delade vattenglas med, pussade på och som sa att han älskade mig. Nu älskar inte han mig längre, men jag älskar honom. Jag älskar honom så mycket att det värker i varje fiber av kroppen. Min fråga till dig är, är det normalt att fortfarande älska så hårt två månader efter ett halvårsförhållande tagit slut? Borde det inte gått över nu? När går det isåfall över? Hur gör jag för att det ska gå över snabbare?

 

Det går över av sig självt, man vet aldrig hur lång tid sånt tar. Kom bara ihåg att han inte var din sanna kärlek, din rätta kärlek kommer inte att sluta älska dig!

 

vart köper du alla kläder?
hur mycket tjänar du? skulle du kunna leva på endast bloggen?
BLOGGA MER!

 

Jag shoppar mycket på Zara, H&M, Topshop och Acne.

Jag tjänar så jag klarar mig. Har levt på endast bloggen i perioder i livet, men anser inte att det är givande nog.

Jag ska försöka <3

 

Hej Fina Michaela!

I vilket situationer är du oftast osäker i? Och vilka är du säker och framåt inom? Om du tex. hamnnar på en seg efterfest, massa killar, du känner dig ful..och i hörnet sitter han som du skulle dö för, snyggast, men du känner honom inte…Hur beter du dig oftast i liknande situationer denna då?

Bästa bloggen!

 

När jag känner mig säker är jag bara mig själv. När jag är osäker gör jag allt för att spela mig själv. Jag har hört att min osäkerhet inte brukar lysa igenom. Det finns två stunder jag är riktigt nervös i livet. Den ena är första dejten och den andra är när jag intervjuar någon.

 

Hur ser du på “vänner med förmåner”? Har du någon gång haft en? Gick det bra / dåligt? Är det din stil så du har en nu till och med? Eller är det alldeles för privata frågor?

 

Vänner med förmåner är jättehärligt om det är på bådas villkor.

 

Vad lyssnar du på för slags musik?
Vilket/vilka fotbollslag håller du på?

 

All musik utom techno och rock.

Jag har inga favoritlag, följer mest EM och VM och håller då givetvis på Sverige och Italien.

 

Hej! Jag undrar om du har några modetips till någon som aldrig klär sig i annat än jeans och tröja? 🙂

 

Egentligen inte. Jag tycker inte att man ska klä sig i saker man känner sig obekväm i. Klä dig i det du känner dig snygg i. Om du inte känner dig snygg i t-shirt och jeans, pröva dig fram bland andra kläder.

 

vad gör man när man är så förstörd och sårad och känner att man aldrig kommer kunna älska någon igen, jag kommer aldrig kunna låta en kille röra mig efter vad jag har gått igenom. Jag brukade vara kär i kärleken, nu hatar jag allt som har med kärlek att göra. Jag vill kunna älska men vet inte vad jag ska göra för att det ska gå?
har du några tips vad man ska göra när man är längst ner på botten och kommer inte upp? vad ska man göra så man kan kunna älska igen?

 

Du kommer att älska igen. En dag kommer du att träffa någon som känns helt rätt. Då kommer du att släppa dina murar, släppa in och våga vara nära igen. Jag lovar dig. Ha tålamod bara, ibland måste det göra ont för att sen kunna kännas bra.

 

Hur ser du på barn? Om du skulle bli gravid nu, skulle du behålla det? Hur klarade du av att ha skinnbrallor på summerburst? 😉 du är bäst.

 

Jag vill gärna ha barn ung. Om jag skulle bli gravid med någon jag inte ansåg var en lämplig pappa skulle jag ta bort det för barnets bästa. Men om jag blev gravid med en man jag visste skulle göra allt för sitt barn, skulle jag behålla det.

Jag fryser nästan jämt, så skinnbrallor på Summerburst var inga problem. Petra säger att det är därför jag har så bra ämnesomsättning, för min kropp hela tiden måste jobba med att hålla uppe värmen i kroppen!

 

Kan du inte visa lite bilder från din lägenhet? Jag älskar ditt matbord!! Varför var du och Petra på lägenhetsvisning för någon vecka sen?

 

Vi kollade för nöjes skull. Bilder på lägenheten kommer 😉

 

vart hittar man fejk chanel väskor

 

Blocket?

 

jag tycker det är synd att du inte bloggar lika mycket som innan, men bäst blogg ändå förstår om du har mkt annat och tänka på med det nya jobbet och sådära, men jag vill veta vad du tycker om “typiska tjejer” inte kan stå upp för sig själv, inte äter och väger 49 kg när dom är 170 långa, och sånt dära 🙂

 

Jag förstår inte riktigt vad du menar… du får gärna utveckla hur du tänker här. Puss.

 

e du å hibbs “riktiga” kompisar eller blev ni bara ihop satta för glamorama? du verkar mest hänga med petra, dasha å co

Jag och Hibbs är riktiga kompisar. Vi har haft regelbunden kontakt i flera år nu.

Vad är det bästa du vet?
Hur ofta är du hemma och gör exakt ingenting i veckan?
Är du någonsin rädd för att dö ensam? Jag vet att jag är.
Hur botar du ångesten?

 

Det bästa jag vet är att vakna upp med den jag älskar på morgonen.

En/två kvällar i veckan.

Jag är hur rädd som helst för det.

Med att sysselsätta mig.

 

Hej, jag ska börja gymnasiet till hösten, och är så nervös och rädd att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag har många vänner, men är väldigt blyg och har svårt att “ta plats” när det kommer till att träffa och socialisera sig med nya människor. Har du några tips? Kram kram

Var dig själv. Var ödmjuk mot nya människor utan att låta dig bli trampad på. Om folk förstår att man bara vill väl brukar de släppa in en snabbt. Ingen vill att någon ska känna sig ensam. Puss

 1. jag vet att frågestunden är över, missade det helt men om du självklart finner dig tid för det så…

  jag undrar hur man ska hantera en ganska så jobbig situation… jag och min mamma har inte det bästa förhållandet, visst jag kan snacka med henne och så men inte om allt, verkligen inte om allt och då menar jag kanske en sån “ofarlig” sak som att jag röker ( för jag vet att hon vet att jag gör det, för det luktar och hon har garanterat hitta mina cigaretter någon gång och ha det även i baktanken att jag faktisk snart fyller 21 år)

  men hon brukar få sina perioder då hon blir sur, kort och tillbakadragen mot mig… pratar inte, ignorerar och sedan så smäller det en dag och då tar hon upp allt som hon kan störa sig på… hon säger att jag inte delar med dig av mitt liv, undanhåller och inte tala hela sanning men av erfarenhet har jag lärt mig att när jag talar om ALLT för henne så har hon en tendens att använda det emot mig ?!

  Hur många gånger ska man ha den här diskussionen med henne och hur ska jag göra för att inte ta åt mig så mycket och känna den här ångesten?

  Tack fina för att du tar dig tid med mina bekymmer 🙂
  All lycka !

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi