Dagens

Byxor från Acne, jacka från Zara, skorna är en present, Chanelväska och Ray Bans.

Såhär har jag sett ut idag när vi strosat omkring. Nu blir det film hos mig!

  1. SNÄLLA svara mig.

    jag såg att du åt lika mini piller som mig. Och när jag är på ungdomsmotagningen säger dom att jag ALDRIG ska ha mens, Min mamma säger att det låter skumt och jag är lite rädd. Ska jag inte ha? har inte du det? Min mens kan komma någon dag fast jag äter varje dag.. tacksam för svar!!!!!

    1. Svar till lina:
      När jag äter piller varje dag utan att missa under en lång tid så får jag ingen mens. Det är inte farligt (vad jag vet). Ibland brukar jag dock skippa p-piller ett par dagar för att få mens, känns på något sätt som att det är naturens lag att man ska ha det ibland. Men du behöver inte vara rädd för att du inte får det, jag har vänner som ätit minipiller i flera år utan att haft mens en enda gång.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi