midsommardagen.

Jag hade en magisk midsommar. Det är sant. Ibland stannade vi upp och sa bara kort och gott ”Den här stunden.” till varandra. Vissa stunder är verkligen alldeles perfekta i all sin enkelhet. Dasha var kameraansvarig och tog minst 400 bilder så jag lovar ett duktigt bildregn i dagarna.

Klockan halv fem imorse när morgonsolen var som vackrast tog jag och två vänner en taxi tillbaka hem till Stockholm. Tänk att man kan älska sin lägenhet så mycket att man hellre pröjsar tvåtusen spänn för att få komma hem än sover på någons extrasäng. Då vet man att man har hittat rätt.

Förmiddagen har spenderats i soffan med avokadomackor, te och kakor. Gud vilken fin helg jag har.

Hoppas ni hade en bra midsommarafton mina hjärtan!

 1. Min midsommar var också magisk! Den spenderades med gamla, fina vänner till sent på natten. 🙂 Samt fyllesamtal med en kärlek från förr, det var fint det också. ta hand om dig fina Michaela!

 2. RIKTIGT snygg header !
  Jätte fin blogg ! 🙂
  Kllicka gärna in på vår blogg och släng in en kommentar om du har lust :)♥

 3. Hej! Jag läste att du alltid hade haft en känslig mage, och det är samma med mig och min mamma. Jobbiga smärtor efter att man ätit något som till exempel paprika, lök, räkor.. olika! Det kan låta sjukt, men min mammas arbetskompis tipsade om att man ska varje morgon dricka
  -i msk Äppel Cider Vinäger blandat med ett glas vatten.

  Sen jag började göra det har min mage inte varit så orolig osv. Det smakar förjävlig dock men man kan hålla för nästan när man dricker det och sen ta en bit banan så försvinner smaken.

  Prova det! Det känns som att det typ ”renar” magen 🙂

  Kramar

 4. Älskar dessa magiska stunder! Jag spenderade hela dagen med min släkt, men avslutade kvällen som kattvakt i soffan med två katter under täcket och satc på tv:n eftersom att jag skulle jobba tidigt idag. Kaanske att det var lite smygmagiskt det med 😉

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi