Glad midsommar!

Nu sitter jag och Johan på tåget på väg till Nicklas landställe. Vi ska ha en traditionell midsommar med mat, snaps och lek i goda vänners lag. Vädret är strålande och jag känner mig så lycklig idag. Ta hand om varandra och njut av helgen! Midsommar är till för att umgås med de man tycker om, kom ihåg det.

All kärlek!

 1. Hej!

  Visst är det så att du skrev att du ständigt har magproblem? Jag är också laktosintolerant och har haft problemmage i typ 10 år. Jag har inte fått bekräftat men jag är antagligen överkänslig mot gluten också. För mig brukar proviva i stora mängder hjälpa ibland och sen är mitt tips att gå till en kinesiolog! Kilmaninstitutet t.ex. De reder ut alla problem man har med kroppen, från magen till huden osvosv. Sen jag har gått dit och dragit ner på ALL vete och mjölk i min kost är min mage om inte bra så iallafall på bättringsvägen. Det är lite tråkig mat man får käka jämfört med innan men det hjälper iallafall.
  Vet hur jobbigt det är att ständigt ha ont i magen, så tänkte bara tipsa, om det kan hjälpa.
  Puss

 2. Heej jag har en fråga!!! Om du fick chans att bli tillsammans med cimonkissies igen, skulle du ta den? Du behöver inte skriva ut min fråga på bloggen men du kan väl skriva ja eller nej så jag förstår?!? Vill så gärna veta, har varit i samma sits som du sen februari, å även om jag mår bra igen och smärtan inte är kvar, så sitter det alltid en liten fågel i bakhuvudet sol
  Vet att om jag fick chansen att gå tillbaka så skulle jag. Eller jag vet inte.. Puss på dig. Om du inte vill svara här på bloggen så kan du väl mejla mig – Julia.bollner@hotmail.com 🙂

 3. Läs om hur jag återvände till en plats efter att inte varit där på exakt ett år pga mitt ex som råkade vara min största och första kärlek

 4. Hej Fina du!
  Har du börjat använda någon ny maskara eller så? Jag har nämligen lagt märke till dina ögon en massa på senaste tiden. Om så är fallet, vilken magisk maskara är det? Kram på dig!

 5. hej! Hoppas du haft det underbart igår. väldigt fin klänning du har på dig (om det är dvs..)tack för bra bogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi