Just nu:

Kyckling med chilibearnaise och avokadosallad, Byredoljus och en film med Audrey Tautou. Kan inte tänka mig en bättre kväll.

  1. Såg dig på stan! Du är grymt cool 😀 !! Hann inte gå fram och hälsa men nästa gång!!

  2. Har samma syssla här hemma i NYC en regnig torsdagskväll – Dirty Pretty Things med Audrey. Tack för en ödmjuk och fin blogg Michaela.
    Om du droppar förbi NYC i sommar får du hojta till – jag måste få bjuda på en shot (eller två) som tack för att du har den enda charmiga bloggen hemma i Sverige.

    Kram A.

  3. Vore roligt om du ville vara med och tävla om ett set valfria smycken på min blogg. Det ante mig att smyckena faller dig i smaken!

    Sedan får du ha en underbar midsommar raring. Ät jordgubbar tills du spricker!

  4. Mysigt det ser ut! Jag tycker du är en sån inspiration Forni, under det här året har jag gått igenom en liknande situation som dig och det är så härligt att få följa med på din resa men nya lägenheten, jobbet och att se att du mår bra igen (missförstå mig rätt, vet hur det känns efter att relation tagit slut menar jag). Tycker det strålar om dig! Massa kärlek

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi