frågestund / svar / del två.

Favoit outfit?

Xx

 

Svart klänning, stilettklackar, skinnjacka forever <3

 

När mår du som bäst?

 

När jag vaknar upp med den jag tycker om vid min sida och man ligger nära och tittar på varandra. Då känner jag total harmoni. De stunderna i livet.

Vilka är dina fem bästa vänner?

 

Jag har en rad mycket nära vänner. Cirka tio-femton stycken som jag håller så kärt och älskar dem alla så obeskrivligt mycket.

 

Vilket är enligt dig Stockholms bästa fik?

 

Jag vet faktiskt inte. Har du några tips?

 

Hur ska man vara som vän om man vill vara en riktigt bra vän? Hur ska man få vänner, att de stannar, hör av sig och vill vara med en? Vad ska man förvänta sig tillbaka och hur mycket ska man ge för att få?

Sedan undrar jag lite vad dina kariärrs planer är, om du ska utbilda dig osv eller fortsätta inom samma bransch.

Tack för frågestunden! =)

 

Var alltid dig själv när det kommer till vänskap. Då vet du att de som finns där, finns där för att de verkligen älskar dig precis som du är.

Jag vill gärna fortsätta inom samma bransch, jag älskar det jag gör. Men vi får se vad som händer.

Puss!

 

i nåt avsnitt av glamourama (i första sesången tror jag) så snackade du om att du höll på att designa egna skor, gick försäljningen bra? designar du något annat nu? något du vill designa som du kanske ska börja med? 😀

 

Försäljningen gick mycket bra! Så mycket bättre än förväntat vilket resulterade i att vi köpte in en andra beställning, det var roligt. Jag designar inget annat nu, mitt jobb tar för mycket tid för att ta sig an ett sånt projekt.

 

Hur känner du inför Jeffrey Campbell-skorna och hysterin kring dem? Vad hoppas du blir nästa stora steg i ditt liv, personligt som karriärsmässigt? Som kommentar till Glamourama 2 skrev du att du upptäckt en del saker om dig själv, som du ville förbättra. Vad, varför och hur har det gått? PUSS, ta hand om dig Michaela.

 

Jag tycker själv att de är skitsnygga så har ingenting emot dem. Jag har precis tagit flera stora steg i mitt liv, så hoppas att jag får komma till ro innan nästa steg kommer. Jag hoppas att nästa steg blir ett seriöst förhållande och en ännu större utvecklig inom det jag gör jobbmässigt. Men jag stressar inte. Det var mest ytliga saker jag tänkte på, men även att jag har en ironi eller sarkasm som inte lyser igenom bilden tyvärr. Jag har nog fortsatt att bara vara mig själv efter säsongen. Puss och ta hand om dig, fin du är som ens skriver så.

 

-Vilket är ditt favoritplagg och vilka är dina favoritskor,och varför?
-Känner du att det är lättare att öppna upp dig i bloggen för oss okända människor än det är för en människa du träffar?Så är det ju ofta,varför tror du det är så?
-Vad är den viktigaste egenskapen hos en människa?
-Känner du någonsinn att du skulle vilja byta ut mellanmjölks-regn-Sverige mot kärlekens och solens Italien?
-Var ser du dig själv om 10 år? Bloggar du fortfarande? Har du haft ett stort pampigt bröllop och fyra vackra (för ja,dina barn kommer vara drop dead vackra!) barn springandes runt dina fötter? Bor du kvar i stan och bär du fortfarande lika vackra skor? Kommer du fortfarande vara lika underbart vacker innifrån och ut?

 

– Mitt favoritplagg är min skinnjacka från Acne och mina favoritskor kan jag omöjligt säga, haha.

– Det är ganska enkelt att vara personlig i bloggen, för ni är så otroligt vänskapliga mot mig. Ni finns där, stöttar och bryr er. Så sjukt att det kan kännas så, att man kan tycka om människor man aldrig träffat så mycket.

– Respekt

– Jag älskar Italien men jag älskar Sverige så mycket mer. Vi bor i ett fantastiskt land och jag vill alltid ha min bas här, men gärna med ett sommarhus i Italien 😉

– Åh Gud jag fick tårar i ögonen nu. Jag hoppas att jag haft ett vackert bröllop och har massa vackra barn och bor i ett vackert hem med en vacker man. Att jag känner harmoni i min tillvaro. Och jag hoppas att bloggen finns kvar.

 

Tror du på ödet? Dvs att saker och ting händer av en anledning?

 

Jag tror nog det. Fast jag tror på tur och otur också. Du kan träffa någon med dålig tajming i livet, fastän den personen egentligen kanske är mannen i ditt liv. Jag tror nog mer på tajming än ödet.

 

I ditt tidigare inlägg nämnde du att din mage var helt förstörd. Hur har du fått problem med magen?

Har själv en problemmage, hoppas att frågan inte är alldeles för intim. Din blogg gör mig lite lyckligare, hur knasigt det än kan låta:)

Många kramar

 

Jag har haft känslig mage hela mitt liv. Allt från vidriga menssmärtor, allergier mot saker men utan att veta vad, magkatarr osv. Jag tror helt enkelt att vissa magar är känsligare än andra… tyvärr.

 

Vad är det som gör att du sympatiserar med moderaterna?

 

Jag tycker att det är ett parti med kloka åsikter, starka argument och framför allt tycker jag att de är bra på så sätt att de sällan hoppar på övriga partier eller smutskastar. Moderaterna känns som ett moget parti och jag är glad att de styr vårt land.

 

Vad heter din bok?

 

En bok om kärlek.

 

Vad menade du med det du skrev i ditt förra inlägg när du skrev om att du har en förstörd mage?

 

Min mage har varit kaos i flera år men blir bara värre. Nu har jag blivit laktosintolerant men vet inte om det kanske är gluten också… får gå och kolla upp det där. Men det är jobbigt att ha ont i magen HELA TIDEN.

 

Hur blev du sån bra bloggare?
vilken är din favorit låt? 🙂

 

Puss.

Love the way you lie med Rihanna & Eminem.

 

Hur gör du för att få allt du skriver så vackert? Jag blir rörd varenda gång jag läser och ett par tårar har jag även fällt. Det är magiskt. Du är magisk.

 

Du kan vara magisk. Fina du. Jag skriver direkt från hjärtat. Utan omvägar eller eftertanke, bara från hjärtat.

 

michaela, du är så fantastisk och så otroligt vacker,
vad motiverar dig och hur gör du för att alltid vara så oklanderligt snygg?
sen funderar jag på vilka som är dina favoritdanslåtar just nu? 🙂

 

Tack snygging. Jag är inte alltid så snygg direkt, men försöker att hålla mig fräsch (även om vissa av er inte skulle hålla med med tanke på hatet mot mitt fettiga hår – give me a break…). Fräscha händer och ett rent ansikte tycker jag är viktigast.

Mina favoritdanslåtar är nog Save the world med SHM och All of the lights med Kanye West, ÄLSKAR dessa jävla låtar.

 

Skulle du kunna tänka dig en fika med mig?

 

Självklart. Mejla mig <3

 

Äter du p-piller och trivs du med det isåfall?

 

Jag har ätit minipiller till och från i fem år och trivs mycket bra med dem. Cerazette heter de.

 

Hur kom du in på den karriären som du har nu? Om jag minns rätt så har du pluggat modevetenskap på SU? Men började du jobba i och med utbildningen eller hade du hållit på ett tag innan?

Jag kan bara se mig själv jobba med det som jag verkligen utbildar mig till (jurist) just för att jag inte kan se hur man annars skapar en karriär från scratch, utan utbildning. Hur gjorde du?

 

Utbildningen var egentligen bara en liten del av allt. Jag tror att inom den branschen jag jobbar i är det minst lika viktigt att ha ett bra nätverk, känna många människor, visa vad man går för och vara social.

 

Hur vet man när ska man lämna ett förhållande? Om man älskar personen så hjärtat värker men samtidigt inte kan sluta bråka, vad gör man då? Jag vill ha en garanti för att det ska hålla men jag vet att ingen sådan finns. Är livrädd för att lätta från marken och verkligen satsa på oss samtidigt som jag inte kan tänka mig mitt liv utan honom.


Har följt dig sen rar tiden, dina texter är underbara 🙂

 

Det finns aldrig garantier i kärlek. Man får följa sitt hjärta tills det gör mer ont än käns bra, då får man börja följa sin hjärna istället.

 

Inspireras du av flickböcker från 60- och 70-talen när du skriver? Kanske lite märklig fråga om det nu inte är så, men jag har alltid tyckt att du skriver så… rart. Med ett ordval och klang som påminner om just den typen av böcker.

 

Jag har inte läst många flickböcker från 60- och 70-talen om jag ska vara ärlig… kanske borde börja med det om det finns ett språk i dem som tilltalar mig?

 1. Michaela! Du är så jävla fabulous. Sitter och läser frågorna du svarat på och kom på mig själv att bli lite smått avundsjuk när du tackade ja till en fika med en läsare. Jag ba: NEJ, jag vill fika med michaela! Så tänkte jag. Lite possessive agressive sådär. Men, jag bor tyvärr inte i Stockholm (ja, jag antar att du hade fikat med mig! haha). därför ville jag skriva: hör gärna av dig när du är i Barcelona så kan vi festa hårt och dansa länge för att sedan 8 på morgonen sitta på stranden och snacka om män och kärlek?

  Nu blev det här så långt när jag egentligen bara ville få sagt: snälla fortsätt vara precis som du är. du är så unikt fin!

 2. hej den 12 Agusti ska vi ha en modevisning i skånes Bromölla. Det skulle vara roligt om du skulle viljat komma. Vi skulle också bli veldigt glada om du ville skriva lite om deta på din blogg så flera skulle bli intresserade av att komma ;D Om du är intresserad av att vara modell skulle du vel kunna mejla.

  MVH Lina&Felicia från delcha

 3. jag måste bara säga att när jag såg en bild på dig i veckorevyn så var du så sjukt lik Jennifer Lopez, snygg!

 4. Michaela, jag har liknande magproblem som dig. När jag gick till läkaren sa han att jag har IBS (Irritated Bowel Syndrome). Kan det vara det du har också?

 5. hej michaela!

  jag tror att du läser alla kommentarer och jag måste säga detta: jag läste i din blogg för ett tag sedan om nutellagrejen du vet? förra veckan var jag i italien och var såklart tvungen att köpa den. alltså, vilken sagolik liten sak?

 6. Jag har själv haft samma problem med magen. Trodde först att jag bara var laktosintolerant, men efter ett år undersökte jag mig och då visade det sig att jag var glutenintolerant också.

  Kolla upp det first thing på måndag, ibland räcker det med ett blodprov. Kram!

 7. du är superbra i glamourama! jag förstod din sarkasm och tycker att du verkar jätterolig 🙂

  din blogg är den bästa jag vet, du skriver så hiiimla bra.
  ville bara berätta det, puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi