back 2 work.

Har legat inne med årets vidrigaste kräksjuka ett par dagar. Två kilo lättare och fortfarande lite halvyr är jag tillbaka på jobbet idag. Satte på mig en svart tajt tröja, svart ännu tajtare kjol och stilettklackar, tänkte att det skulle hjälpa om jag kände mig fierce. Men jag känner mig mest ynklig.

Har med mig matlåda till jobbet idag. Tror inte jag får i mig den, men ändå. Mina kollegor är så stolta över mig :)))

  1. Michaela du är så vacker!! Älskar dina ögon och ditt hår! Färgen är så rätt för tillfället, passar mot din fina hy. 🙂

  2. Precis som i sex and the city 2 skulle jag vilja säga att jag är du Michaela, du är jag och jag är du, haha! Det är nämligen så att en vän till mig tipsade mig för några år sedan om din blogg och tyckte verkligen att jag skulle läsa din blogg för jag var som du helt enkelt både i sätt att vara, tänka och kläderna. Så jag vill här med bekänna att jag har varit en trogen läsare i många år och tycker du är helt klart fabulous!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi