NAGLAR/TÄVLING

Eftersom jag verkligen av gott samvete kan rekommendera Emilia som jag går till för att fixa mina naglar (och har fått både Dasha och Petra att bli beroende av henne) så tänkte jag att vi skulle ha en liten nageltävling.

Skicka en bild på dina naglar till emiliapaavola@msn.com. Den person som är i störst behov av att få fräscha upp sina naglar, vinner en shellack-manikyr hos Emilia!

Några bilder på mina naglar hon har fixat:

Ser fram emot att se era bilder sen haha! <3

  1. Hej Michaela! Ville bara fråga om du har något annat ursprung med tanke på ditt efternamn? Skulle vara intressant att veta! Kram

  2. gaah nu måste jag måla naglarna i någon av färgerna du visade ovan.. Men omöjligt att välja!! Har färger som liknar de du visade.. Mamma fyller år imorn och ska ha en rosa vit klänning vilket båda färgerna passar perfekt till. Vilka problem man har ;P Tack för världens bästa blogg!! Italienbilderna är jättefina, saknar min Sicilienresa förra sommaren ♥ Kram!

  3. Hej!

    Hon är verkligen bäst på att göra naglar.. Har också börjat gå till henne.. 🙂
    Kraaam

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi