La Redoute pressvisning

Igår var jag och Krizzy (som jag även snott bilderna av) på en otroligt välsmakande pressvisning för La Redoute. Vi blev serverade tre efterrätter som symboliserade La Redoutes tre höstteman och matchande vin / bubbel till. Min favorit? The Macaroon. Herregud så god den var. När det kommer till kläderna var jag mycket förtjust i Vanessa Brunos gästkollektion som släpps till hösten. Kändes väldigt lättburen och fin.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi