tisdag.

Har nu fått skriva om detta inlägg för andra gången. Anledning? Biggy kom och slickade mig i hela ansiktet. Fy fan han är världens finaste hund.

I alla fall. Förlåt! Jag hinner ju knappt med er! Var på Expressen och pratade bloggar i förmiddags och sedan har jag suttit i ett två timmar långt möte om Devotes framtid – de är de roligaste mötena för det händer så sjukt mycket för framtiden. Nu ska jag iväg på ytterligare ett möte, kanske att jag klämmer in ett glas cava innan jag åker hem för att tvätta och laga mat.

  1. Är det möjligt att förändra layouten på Devote…? 🙂 Känns färglös och oorganiserad!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi