pplove.

Jag och André

Min spetsklänning från Whyred är nog ett av mina topp tio bästa köp någonsin. I sommar tänkte jag matcha den med en färgglad bikini under, kan bli mycket fint (förhoppningsvis).

 1. Hej Michaela!

  Jag har väldigt svårt att ta ditt jobb som ”chefredaktör” på allvar. Missuppfatta mig inte, jag menar inte att vara elak. Jag menar bara att det känns antingen väldigt oseriöst av en sån stor sajt som Devote att anställa någon som chefredaktör som inte har någon utbildning eller någon erfarenhet överhuvudtaget, eller så är det mer utav en ”pr-grej”. Att du är ett stort bloggnamn för unga tjejer – alltså drar folk till Devote. Det känns väldigt mycket som så, att du mest är en reklampelare.

  Men jag är säkert bara fördomsfull. Men kan du inte berätta lite om din chefsroll? Vad gör du egentligen om dagarna?

  Tack för en bra blogg!

  1. Svar till anna:
   Haha tack, men nej, jag använder ingenting. På senaste tiden har jag fått höra så mycket konstiga saker om mig själv, jag vet inte vad de kommer ifrån. Jag gick ner några kilo precis efter mitt uppbrott med mitt ex men gick nyligen upp dem igen, så nu ligger jag på samma vikt som alltid 🙂

 2. du michaela, när jag blir stor (typ ett år äldre) så vill jag fan bli precis som du! bara sådär, simple! jag vill vara bara mig som du är du!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi