lovethem.

Köpte nya klackar på Topshop i torsdags. De har fått vara med om en hård helg, stackarna, jag ska putsa dem när jag kommer hem sen. Kanske är jag bara inte skapt för att äga mockaklackar. Men hur fina är dom inte…

  1. åh herre min skapare, jag ska köpaköpaköpa! verkligen 2 die 4. din blogg är så himla bra michaela, jag får inspiration, du är vrålsnygg och du skriver så himla bra så man börjar gråta ibland. tänkte bara att du ville höra det. det är bra att bli upskattad ibland. KRAM på dig

  2. ÅHHH!!! Satan vad fina!!! Tror jag själv köper dem och har dem på balen nu i nian. Tack för en grym blogg!!! 😀

  3. Jag måste få höra allt om ditt köksbord! Vart är det köpt? Vad ligger priset på? Hur lång leveranstid? Osv osv, har letat som en galning!

  4. Åh jag vet hur det är, mockaskor kan bli slitna efter en dags användning! Men dom är så fina så ge inte upp! Det finns inpregnerings-spray med färg, leta hos skobutiker.. efter en dusch med sprayen så ser de ut som nya! (för inbland hjälper det ju inte hur mycket man än borstar upp dem). Ha en toppenhelg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi