you cant break a broken heart.

 1. You and me both, Michaela. Fan att det kan göra så ont även när man tror att det gått över, plötsligt sitter bara kniven i hjärtat igen och man blöder ihjäl.

 2. gud michaela, du dödar mig! jag älskar att jag kan gå igenom det jag går, tillsammans med dig, jag menar jag önskar inte det jag känner till någon men det känns som att vi känner samma sak! DU ÄR BÄST!

 3. Finaste Michaela.. du klarar det här, vi klarar det ! Tänk bara på dina egna kloka ord som uppmuntrar alla oss… Det blir bättre och vi vet ju, du vet, att för det mesta är det(han) inte ens värd besväret, tårarna, oroligheten.. inte värt det alls.

 4. Hur är det med dig fina??
  Har tänkt på dig hela morgonen och varit sugen på en dejt. Bara typ snacka skit. Det kändes som att du hade något otroligt viktigt att säga till mig. Haha
  Kram
  Leeloo

 5. åhå finaste texterna, vet du vilka filmer dem kommer ifrån? Tack för en himla varierande och inspirerande blogg!

 6. “You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She’s not perfect – you aren’t either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break – her heart. So don’t hurt her, don’t change her, don’t analyze and don’t expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she’s not there.”

 7. Mer mer mer av sånt här. Det är så mycket hjärtgripande och inspirerande att jag inte vet var jag ska ta vägen.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi