Tänk om jag blir någon annan, som inte känner någonting. Så rädd att du ska glömma bort mig.

Det här är en jobbig dag.

Är inte den här låten den vackraste låten någonsin?

Steget – Jag Skulle Dö För Dig

  1. Satte på låten du skrev om och läste dina senaste inlägg och plötsligt sitter jag här hemma en fredagkväll med tårar i ögonen trots att jag varken är kär eller hjärtkrossad. Älskar din blogg!

  2. för mig med. åtminstonde kvällen och denna sömnlösa natt. jag ska börja följa dina blogg på riktigt nu, den första jag ska kolla upp när jag sätter på datorn. du skriver så sant.

  3. Michaela va fin den var. Du ar sa himla bra. Jag har varit med mitt livs stora karlek i snart 3 ar och an idag kanner jag ibland att jag blir livradd for att vi ska tappa bort varrandra. Jag menar, jag skulle inte fixa det. Vem skulle laga mig da? Jag tror itne jag skulle kunna samla ihop alla tusen bitar av mitt hjarta pa egen hand. Och vill jag ha hjalp av nagon annan an han? Han som alltid alltid lagat mig? Nej. Livradd som sagt.

    Ps. Se filmen UP! Sag den for ett tag sen och tankte att du nog skulle gilla den. Lite kanske en sondag nar man lever en hel dag i soffan.

  4. Tack för låttipset – fin låt! Förresten, för att tipsa om en annan låt med fantastisk text. Faktiskt maskinen – kärlek vid sista ögonkastet! Lyssna innan du dömer ut

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi