Strandis.

Direkt från Helsingborg till Strandbryggan. Livet! Våren!

  1. den svarta kavajen som du har på bilden till inlägget, ”jag mår bra” är underbar! Vart kommer den ifrån?

  2. För ett år sedan skaffade jag min blogg, kika in på den och säg vad ni tycker. Det är en blandning av lite allting.

    glad påsk! 🙂

  3. åh vilka intellektuella personer du hänger med! finns det något annat än c kändisar i ditt bihang? bli bildad, eller tror du att dina miljoner kommer trilla om några månader/år när du inte längre är med i ”svängen”? lycka till med chefsposten på något anrikare på magasin! fool.

  4. åh vilka intellektuella personer du hänger med! finns det något annat än c kändisar i ditt bihang? bli bildad, eller tror du att dina miljoner kommer trilla om några månader/år när du inte längre är med i ”svängen”? lycka till med chefsposten på något anrikare på magasin! fool.

  5. Hej Michaela!

    Såg avsnittet när du och Anna minglade med hundvalparna, . Jag undrar vart någonstans du har köpt din tröja? Blev total(!) förälskad i den.

    /Johanna

  6. Förstår verkligen inte hur ni kan gilla Strandbryggan så mycket?
    Jag var därnere häromdagen och fick panik… Alldeles för mycket folk, alldeles för mycket prestigemännisor och totalt oavslappnat. Jobbar på Stureplan och är van med stekare men Strandbryggan har ju tappat all sin charm- kvar är bara klubben för inbördes beundran. Tråkigt!Gick till Lisa på Torget i stället… Strandbryggan no more!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi