Dagens

Kappa från Minimarket, tröja från Femme, skor från Tony Burch, väska från Chanel

Min chef är en sådan linslus, ska alltid vara med på bild! Värre än mig! Nej jag skojar bara (pga det går ej att vara värre än mig).

Nu sticker jag på lunch på Story!

  1. Måste bara berömma er och säga att Glamourama är så FAB denna säsongen!!! Produktionen har verkligen lyckats och känns proffesionell! Kul! Och du är så snygg i din nya frilla och det rosa läppglanset ;D Puss och Kram

  2. Ser inte all din text som du skriver. En del försvinner bakom annonserna och viss text bryts bara av, antar att det är något fel i designen?

    1. Svar till Ayla:
      Det är lika dant för mig! Skulle precis skriva det (igen!)
      Använder Windows Internet Explorer

  3. Du är ju världens sötaste!!! Soo pretty woman på dig, om jag skulle bli attraherad av tjejer skulle jag varit kär i dig 🙂 Vart kommer dina skor ifrån? Vill ha!! Så fina!
    Massa kramar ♥

    1. Svar till Annie:
      Haha såg nu att du skrivit om vart skorna kommer ifrån men kan man köpa Burch i Sverige?

  4. Michaela, vill bara att du ska veta vilken enorm inspirationskälla du är för mig. Har en tendens att gräva ner mig när det är mycket på spel, bli deppig och tappa ork men när jag läser om dig och hur du t.ex. inlett operation ”nya Michaela” blir jag så himla taggad på allt. Man ska göra livet till ”en rolig grej” och inte ta allt på dödsallvar, det har jag lärt mig av dig. Tack, tusen tack!

  5. Hej Michaela!

    Jag undrar var du köpte byxor eller är det leggings som du har på dig på denna bild?

  6. hej snygging, måste bara fråga, vet du när filippa k:s limited edition collection med klänningar släpps? som du skrev om i nöjesguiden… var kommer man få tag på den? älskar att det blivit mer liv i bloggen igen! du är riktigt grym!

  7. Hej Michaela! Jag hoppas verkligen du kan svara på denna fråga.
    Jag älskar verkligen den Chanel väskan du har på bilden ovan. Har själv tänkt att köpa en likadan. Min fråga är hur mycket den stora Chanelväskan kostar?
    Hoppas på svar.

    Btw älskar ditt hår, super!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi