posh.

Plåtade pressbilder igår hos Linnea Frank – hur sinnessjukt jävla duktig är hon inte?! Linnea, jag älskar dig!

Nu ska jag på en annan plåtning – vara jeansmodell för Metro! Kul att Metro gillar min mjuka lilla rumpa hehe…

 1. Du är söt, men inte så söt som du kan vara om du förstår vad jag menar. Hon kapar ju av huvudet på dig nästan på varje bild osv. Sen så gillade inte jag sminket eller stylingen..

 2. Snygg page på dig!

  Jag vårstädar min garderob och auktionerar ut en del på tradera. Bl a klänning från Acne, tröja från Filippa K, skitsnygga brogues i stl 37 mm. Ta en titt vettja!

 3. Hej hej!
  Tycker att du är sjukt snygg i håret =)
  Jag har nyligen också klippt page, men blev tyvärr inte så nöjd med resultatet baktill =( Du kan inte lägga upp lite bilder på hur din page ser ut bak i från?

  Hälsningar Kristin

 4. Varför visas bilderna så sjukt konstigt för mig? Jag ser bara en, och inte heller hela texten. Är det bara jag? Kan du fixa det Michaela?
  Puss!!

  1. Svar till J.:
   jag kan inte heller se hela inläggen! bara en bild och en kant, och inte hela texten heller. i firefox funkar det normalt, då hamnar bilderna under varandra men det blir konstigt i explorer

 5. Du är ju sjukt snygg på bilderna men jag störs lite av att klänningen sitter lite snett liksom, tycker det är synd att ingen fixade det.

 6. Bilderna känns väldigt omodernt 90-”taliga”…

  Och du.. Dags att lägga ner bloggen eller, du uppdaterar ju aldrig längre ändå.

 7. Har precis insett att min självkänsla inte längre existerar, du inspirerar mig otroligt mycket under mina deppiga dagar och alla andra dagar med för den delen! du är grymt snygg!!!!

 8. Skitsnygg frisyr, men riktigt risiga bilder. Du är ju vacker, men sminkningen!? Gräslig! Och fotografen måste ha supit 🙂

 9. vad fin du är!
  Kika gärna in på min blogg och skriv vad du tycker om att göra reklam för sin blogg, precis som jag gör nu, men var går gränsen? KRAM

 10. michaela. nu måste du hjälpa mig.

  när man har brutit upp ett förhållande. hur gör man för att inte jämföra alla med sitt ex? typ ”åh om jag hade varit med mikael nu (dvs att ditt ex heter mikael) så hade han sagt så, eller gjort si och det gör nu inte den nya”.

  träffar jag någon ny vll jag ju bara ha fokus på honom utan att tänka på något annat, någon dåtid. åhhhh. hur gör man? och hur gör man när man är tillsammans med någon som har älskat någon förut?

 11. alltså, din blogg har verkligen blivit sjukt tråkig sen du flyttade till devote, du uppdaterar typ aldrig och isf bara skit lite, älskade verkligen din blogg men nu läser jag den knappt längre..

 12. Alltså, vad är detta för styling? Vad är detta för B-klänning? Varför syns BH banden? vad är detta för sminking?varför ser du ut som 30? varför har hon kapat av ditt halva huvud? Herregud herregud, ingenting är fint på dessa bilder.

 13. du är så jäkla snygg!!!
  vill att du ska kolla in våran blogg. vi bytte trots allt till devote för din skull, nu när det har mera stil 😉

  3systrar.devote.se //sofia

 14. FINASTE BILDERNA! Du ar alldeles alldeles underbar Michaela, en riktig forebild! Puss pa dej fina du!

 15. jag blir så inspirerad av dig! du verkar vara en fantastisk tjej och otroligt rolig att vara runt. bildrna är dessutom sjukt fina. men vart kommer den söta jacka från? ta hand om dig

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi