handsome guys and stuff.

God morgon hjärtan!

Barnen på dagiset bredvid leker ”Kom under hökens vingar” och vi har öppet fönster och blir varma av solen. Jag dricker blåbärste och ska snart in på dagens första möte. Vilken härlig morgon.

Igår hängde jag med snyggingen ovan, drack kaffe på Story och diskuterade livets viktiga och mindre viktiga ting. Idag ska jag in på möte, jobba, plåtning, möte, möte… gud så mycket möten här i livet. Och så en jävla massa Glamourama-inspelning på det. Men det är faktiskt = skitroligt. 

  1. det låter underbart! När kommer bilder på ditt nya hår? Låter som något skitsnyggt.
    Btw, jag hade det väldigt trevligt när vi promenerade här i Lund. Jag var lite nervös, och det kan jag ha varit lite odiskret med, men som sagt hade jag det väldigt trevligt. Hoppas på ännu bättre nästa gång.
    Kram
    Selinay

  2. Åh vad härligt det lät! Nu fick du mig på bra humör, sitter på kontoret jätteförkyld och eländig, försökte peppa upp dagen med att klä upp mig men vill bara hem och lägga mig under täcket. Kanske läge att njuta av dagen trots allt. Tack snygging! Ser fram emot mer Glamourama!♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi