hungry.

En Karl Lagerfeld-lookalike kom precis in på kontoret och lämnade en inbjudan till mig, vilken härlig överraskning såhär på tisdagsförmiddagen.

Annars äter jag päron, dricker bryggkaffe och jobbar. Vi planerar en tripp till bageriet och lyssnar på Gossip girl-musik.

Jag plöjer modebloggar på löpande band men finner ingen inspiration. Hjälp mig mina hjärtan, vilka duktiga modebloggerskor finns det där ute? Förutom de självklara som vi alla redan känner till. Hit me!

 1. Då vill jag säga varmt välkommen till rubyrules Michaela! Lade precis upp en egen version av sex on fire som mingelunderhållning innan nedscrollandet fortsätter in i min modesyn!

 2. andy torres “stylescrapbook” är en favorit, även cindy”http://www.comeovertothedarksidewehavecandy.com” gillar jag. Hennes walk-in är en dröm

 3. Hej!
  Du måste ju kika på min blogg, det är inte bara mode men jag älskar att skriva om kläder och tipsa. Kika några sidor så kanske du hittar något. Kramar

 4. Niklas Lundqvist – niklun.blogg.se eller idavendela.blogg.se … Annars vill jag verkligen uppmärksamma min bästa vän som bloggar här på devote och är grym på att måla och teckna. Henne borde ni på devote lyfta fram om ni kan för hon behöver en spark i baken så hon börjar tror på sig själv och inser vilken talang hon har. Du måste kolla in det hon målar, så snyggt och coolt: likeashotgun.devote.se

 5. Min blogg får duj gärna kolla in om du vill 😉 Lorenasvensson.blogg.se annars tänkte jag tipsa om 365days.devote.se fast nu är du ju på samma sajt som dom så du vet väl vilka det är?;) minicoockie.devote har en fiin blogg också! kram

 6. Vore himla skoj om du ville kolla in min blogg 🙂 Blandar bilder och kläder med kunskap kring olika designer och adderar min personliga stil i det hela, tror du skulle gilla det 🙂 Hoppas du har en grym helg!

 7. SVOREN.SE är en riktigt bra modeblogg! Det är rätt läskigt, tjejen som driver den är typ 14 men har redan enorm stilkänsla! Värd att kika in, definitivt! Hon är framtidens stora bloggerska! Du Michaela, du MÅSTE KOLLA ! jag älskar hennes stil 🙂

 8. Hej!
  Min vän Malin, på http://www.fashionbymk.blogg.se , är en duktig bloggare jag tycker du borde kolla in. hon skriver om mode & design, och i hennes blogg får man ta del av mycket shoppingtips, inspiration outfits och sådan hon skapar själv. Jätteduktig är hon, så tycker helt klart att du ska ta en titt! 🙂

  Hoppas allt är bra med dig, kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi