posh spice.

Jag har blivit sjukt förälskad i 90-talet igen. Jag vill se ut som Posh Spice gjorde under deras storhetstid eller Kate Moss under mitten av 90-talet. Men Posh alltså. Knivskarp page, svarta tajta fodral, klänningar och toppar med spaghettiband (älska!!!) och mörka läppar.

Tänk så fin Posh var då jämför med… nu. 

 1. Fast, har inte jag sett dig i knivskarp page nu och svarta tighta saker? Och i ärlighetens namn, du är sjutusen gånger så mycket finare. Som en uppdaterad lite förbättrad version.

 2. Forni du är en inspiration!! You make my day woman, sitter på kontoret och drömmer mig bort, hjärtat är brustet och tankarna fladdrar men jag ska inte ge upp..dina inlägg är härliga att läsa, tack för att du finns! Måste också fråga vart du gjorde dina naglar i Sthlm nånstans? Vet att du skrev det förut men jag har helt glömt bort..såg väldigt snyggt ut!
  Stor kram A

  1. Svar till Annie:
   Hej snygging. GRYMT att du håller huvudet högt och inspirationen igång trots ett krossat hjärta. Det är så viktigt. Jag gör dem hos Emilia Pavlovski, hon sitter i PK-huset på frisörsalongen på nedervåningen. Gå dit och boka en tid och hälsa från mig! Puss

 3. Fan kan verkligen se mig dig i detta, satan i gatan så snyggt! Har hatat 90-tals modet men nej nu när jag läser din förklaring(/ser bilden) så gillar jag det, skarpt!

 4. Hej Michaela! Älskar din blogg så mycket, och därför glamourama också. Kan inte du berätta när den nya säsongen förväntas börja? Jag längtar sjukligt mycket!
  Tack för en så fin blogg 🙂
  Kramar

 5. Ps. Du är miljoner gånger snyggare än Posh på den bilden. Så alltså borde du inte sträva efter att bli fulare!

 6. Hon var snygg, men är typ tio gånger snyggare nu.
  Din blogg bubblar av energi, lust att dela med dig på hur du orkar hålls tempot?
  ♥ Kim

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi