i like words.

“The best thing about writing is that it will never let you down. it might let other people down but not you.” – Charles Bukowski

 1. hej jag verkligen alskar ditt silvriga halsband/halsring fran garde-rob! exakt vad heter modellen pa den? och vilken storlek? Tack for en underbar blogg ♥

 2. Missade dig när du var i örebro, jobbade tyvärr.
  Men hade önskat jag stött på dig för att berätta för dig personligen hur grym jag tycker du är.

 3. Åh fina du, din blogg är grym! Det är så synd att uppdateringen är så halvdan, men jag intalar mig att det bara är tillfälligt. Det vore sååå kul om du ville dela med dig av ett par spotifylistor? Önskar dig all lycka med nya jobbet, glöm aldrig hur grym du är!

 4. Jag vet inte om det är jag som ogillar förändringar (det vet jag iof att jag gör), men jag gillade din blogg bättre på Stureoplan…Inte innehållsmässigt med utseendemässigt. Den är så rörig här och det är svårt att se vad som är blogginlägg och vad som är reklam….

 5. Hej! En fråga, hur får du din ekonomi gå runt? Du gör så mycket roligt hela tiden, en fräck fråga, men vad får du ut i månaden?

  Du är så vacker!

  1. Svar till Elin:
   Hej fina du! Jag tjänar ganska bra vilket gör att jag går runt trots att jag unnar mig roliga saker… sen är ju mycket roligt jag gör jobbrelaterat, tex när vi spelar in glamourama eller man går på massa härliga events 🙂 Puss!

 6. Jag har slutat drömma. Kan inte minnas sist mina tankar lämnade ramarna. Kan inte minnas sist jag öppnade ögonen. För att se, inte bara titta. Jag dricker kaffe när jag vaknar. Men jag har slutat drömma och kan inte minnas sist jag lät mina tankar sväva fritt. Jag har slut på energi och slut på kraft att hoppas kunna hitta någon ny. Ibland älskar jag inte alls när jag inte längre kan drömma. Men jag dricker fortfarande kaffe i hopp om att vakna. I hopp om att vakna och kunna andas. Jag vill kunna springa naken på de nysopade gatorna och möta en dag utan att veta vart den ska sluta. Samtidigt som jag dricker färskpressad apelsinjuice till frukost ska nyhetsmorgon höras från tv’n utan att jag märker ord. Jag vet bara att jag finns och låter mig fortsätta finnas. Jag får springa naken och möta en ännu kall vår. Jag får strunta i stötdämpande joggingskor. Och jag, kommer att börja älska. Jag kommer att börja drömma och låta mina tankar lämna alla begränsande ramar. Jag kommer att öppna mina ögon, se i stället för att titta. Dricka kaffe och möta en ny dag utan förutsägbart slut samtidigt som jag, sveper ett glas apelsinjuice utan att lägga märke till vad som sägs på nyhetsmorgon… Jag är fullt upptagen av att njuta av livet, så låt mig bara vara, låt mig bara dricka mitt kaffe, och låt mig bara älska.

 7. Hej forni.. jag vet att du säkerligen har skrivit om det hur många gånger som helst.
  men jag har haft en pojkvän, en underbar pojkvän. som det tyvärr har tagit slut med.
  han tappade känslor och jag mår skit.
  jag vet inte vad jag ska göra, jag vill helst av allt bara försvinna.
  ge mig tips, ge mig råd.. jag kommer aldrig komma över den här killen.
  första stora kärleken i mitt liv. och nu är allt som bortblåst..
  hjälp mig 🙁

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi