realize.

 1. kolla in mina skönhetstips, läs om rekommenderade produkter osv.
  kolla också in mitt inlägg om hunden som är barnvakt.
  läs mitt senaste inlägg om färglära när det kommer till smink

  och senare idag kommer ni få lösningen mot oren hud, förbygga att inte få finnar, missa inte! =)

 2. Michaela, jag ser en design/layout på denhär bloggen i den lilla rutan på bloglovin. Då har du en header där de står FORNICATION osv. men när jag går in på själva bloggen så ser jag din gamla header och så är det bara en tråkig grå bakgrund.. fixa detta 🙂

 3. Ska ut på fredag och funderar på att ta på mig linnet jag la upp på bloggen nyss, har du något förslag på vad jag kan ha på mig till och om jag borde ha på mig någonting annat under eller över? vore jätte kul om du kunna ge mig din åsikt 🙂

 4. Så sant.
  Vart mailar man dig om man vill bidra med en liten dikt eller så? Finns ingen ny mailadress 🙁

 5. den texten hade jag behövt tatuera in i ett svävande moln framför mig som följt mig överallt. och speciellt i skolan när jag ser honom och tänker tillbaka. och vad är tillbaka då? något hopplöst och stillastående. han fick 100 % och jag fick bara en del av honom. en del han lätt kunde radera och glömma bort.

  men vi kämpar forni. du, jag och alla andra sårade och ledsna själar. för som det står. någon annan finns.

 6. Du måste se filmen “eat, pray love” eller läsa boken som är ännu bättre. Den är otroligt vacker och jag tror att du skulle uppskatta den väldigt mycket.

 7. Tack kära fröken Forni. Du gjorde precis min dag! 🙂 Ibland behöver man bara något som gör en påmind om hur man ska hantera saker och ting här i livet, idag påminde du mig. Uppskattar din blogg otroligt mycket! Ha en fin dag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi