probz.

Hej mina älskade,

Tänkte bara säga att vi kommer att fixa rss-flödet, google reader osv. inom snar framtid. Förstår att sådana grejer är irriterande men ha lite tålamod bara! Vill såklart att det ska vara så enkelt som möjligt att läsa min och de andra Devote-bloggarna. Men eftersom det är en så stor sajt och så många bloggar här är det inget man kan fixa och förändra över en natt. Men det kommer ;-)))

Är det fler grejer ni tycker att vi borde förändra på sajten? Holla!

Til’ next time – xoxo.

 1. kolla in mina skönhetstips, läs om rekommenderade produkter osv.
  kolla också in mitt inlägg om hunden som är barnvakt.

  och senare idag kommer ni få lösningen mot oren hud, förbygga att inte få finnar, missa inte! =)

 2. Sitter med datorn i knäet på en pall i mitt kök i södra europa. Jobbar lite, äter mjölk & flingor och tänker att det är fint att livet är så föränderligt. Grattis till nya jobbet!

 3. Du borde använda det typsnittet du använde på stureplan. Det är lättare att läsa, och så kanske du skulle öka storleken också 😀

 4. Nu bloggar jag inte på Devote men jag läser alltid din, o det jag ogillar är att annonserna är ÖVERALLT.. ser amatörmässigt ut. Vill kunna följa dig så lätt som möjligt HEHE :))

 5. Jag vill gärna kunna högerklicka och spara ner bilder från din blogg som inspirationsbilder till outfits… vore jättebra om det var möjligt! Tack för en bra blogg! 🙂

 6. Det är verkligen jätte jobbig text. Kommer på mig själv att inte orka läsa. och jag som älskade din blogg?! du borde ändra texten som du hade på stureplan och bredden på sidan också om det går. 🙂
  Kram!

 7. Hej!
  Hoppas allt har börjat bra på den nya bloggen och med jobbet! 🙂

  Lite tråktig att du inte kan ta med alla tidigare inläggen från den förra bloggen!

  Ser fram emot att läsa om allt nytt nu! 🙂

  puss!

 8. Heej Michaela!

  Kände att det var dags att kommentera nu. Tack för att du fixade med google reader. Det funkar mycket bättre nu. Du kommer göra ett kanon jobb.

  Ser fram emot kommande Glamourama!!!

  Kram Jennifer

 9. Har sagt det två gånger, hoppas du ser det nu:) Lägger till lite saker:
  1. Att kunna ladda upp bilder i andra format än JPG. Som GIF t.ex.
  2. Att kunna logga in på natten vid 3-4 tiden, speciellt vid 3. Det funkar aldrig för mig. Kommer inte in på devote eller på någon devoteblogg.
  3. Att kunna välja snyggare typsnitt på rubrikerna till blogginläggen, och att kunna skriva längre rubriker.
  4. Skulle också va kul med en ”like” knapp under blogginläggen:D alla orkar inte kommentera men om folk gillar så blir man ändå peppad av det=)

  Hoppas du läser detta och tar upp det! Puss.

 10. Jag tycker att du skall byta till typsnittet som du hade på din gamla blogg och gärna öka bredden på bloggen 🙂 Grattis till nya jobbet!!

 11. det är galet med annonser, vilket verkligen förstör utseendet av bloggarna och inte minst irriterar.

  kul att det nu är du som sköter devote, då vet man att det kommer bli grymt.

 12. Hej! Kan inte texten bli mer i stil med den på stureplan.se? Är mycket fräschar så..PUSS

 13. 1. jag skulle vilja att man kunde skriva längre rubriker än nu.
  2. skulle också vilja att devote-appen för iphone förbättrades lite.. bland annat att man ska kunna centrera bilder och texter i inlägget med mobilen.

  du ÄGER! puss.

 14. skulle va kul om man kunde göra en lite ”friare” design, typ fler teckensnitt att välja mellan till inläggen osv… Hade min blogg här förut men bytte pga av den inte såg bra ut (hehe). Reklamen till höger, bristen på teckensnitt osv. Kommer inte på just nu då. Kram i alla fall!

 15. nej nej nej! verkligen horribel kombination av typsnitt på rubriken och texten i inlägget. nån times new roman-liknande i inlägget och sen helt annan på rubriken…åtgärda!

 16. Instämmer med de nedan! Bättre typsnitt, lite större font och gärna få mer utrymme på bredden! Sjukt jobbigt att läsa för tillfället..

 17. Ett litet förslag är att man kan lägga ett inlägg i flera kategorier. 🙂 alltså inte underkategorier utan om jag har ett inlägg vill jag kunna lägga det under kategorin mode och även foto t ex. 🙂 kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi