bowling, poledance, sportbarer.

God morgon mina hjärtan!

Hur känns det att vakna upp på nya bloggen? Mycket bra om ni frågar mig. Well well. Här sitter jag i min nya kavaj från Stylein som är så sjukligt fin, ska be någon av mina kollegor att ta en dagens på mig sen, haha.

Igår var vi som sagt på sportbar och kollade Inter-Bayern München och halva AIK-HV71. Jag har aldrig sett så mycket manlig energi på en och samma bar haha. Det var mycket roligt, jag skrek till lite väl högt när Inter gjorde mål och kommer nog börja hänga mer på sportbarer framöver. Vad finns det mer för roliga saker man kan göra? Vi har varit och bowlat och gått på poledance och nu sportbar, vill hitta på fler grejer. Inte bara ligga hemma eller stå på krogen.

Ha en fin onsdag så hörs vi snart, puss!

 1. Museum! Tog med en kille på dejt till ett och tror nog det var den mest lyckade dejten någonsin, han vart impad. Inte bara för dejt, även med kmpisar är det ju hur kul som helst att springa runt och lära sig saker! Naturhistoriska är bäst! En gråmulen helg är det nog det bästa man kan göra!
  Kram

 2. Snälla fixa så att hela inlägget syns i rss-flödet. Eftersom jag läser på mobilen blir det för jobbigt att klicka in. Har slutat läsa flera devotebloggar pga det och det vore ju tråkigt om det blev likadant med din, som jag följt så länge.

 3. jag älskar din blogg, men hatar att man måste klicka upp inlägget när man använder google reader istället för att kunna läsa det direkt där.
  är det något du kan ändra på? för just nu blir det bara skitjobbigt att klicka fram varje inlägg, vilket gör att jag väntar med läsandet av din blogg till sist. innan var det min läsa-först-blogg. 🙁

  1. Svar till Lisa:
   Fan vad gullig du är, tycker också att det är skitkul. Ska göra en intervju med dig snart hade jag tänkt 😉 Puss!

 4. Haha Lite jobbig reklam till höger, men jag hoppas det inte försämrar kvalitén på bloggen. 😉

 5. Kul att prova på lite nya saker 😀 Mer sånt skulle jag behöva. Idag funderar jag på att åka in till gamla stan och gå och kika, ensam. Något jag inte testat innan!

 6. började gå på fotboll för två år sen, mest för spänningen och sammanhållningen är så intressant och energi givande.

 7. snälla, större text måste det vara, kommer inte palla läsa annars. alternativt annat teckensnitt! annars supertrevligt! 🙂

 8. Hej michaela!
  Har följt din blogg i flera år nu och tycker du är en himla härlig tjej! 🙂 med ett väldigt intressant jobb. Själv funderar jag på att bli studie och yrkesvägledare. Vad tror du om det yrket? Säg ärligt haha!
  Skulle även vilja veta vart du köpt halsbandet du har på dig på bilden?
  Tack för en bra blogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi