first day.

Såhär såg jag ut i morse på kontoret. Första dagen på nya jobbet som chefredaktör här på Devote. Jag älskar det redan.

Idag har jag jobbat och spelat in Glamourama, nu är jag bara hemma för att byta om snabbt och sen ska vi iväg sex tjejer och titta på fotboll och dricka öl på sportbar, haha, det är sant. 

Puss!

 1. Hurra för nytt kapitel i Fornis bloggliv! Kommer följa dig här precis som på Stureplan, du är grym!

 2. Michaela, det går inte att högerklicka här på Devote, kan du inte ändra på det? Jag tänkte lägga den ena av inredningsbilderna i min inredningsmapp jag har men upptäckte att det inte gick. Vet att det inte är ett jättestort problem men jag orkar inte riktigt läsa bloggar där man inte kan spara fina bilder man ser.

  1. Svar till Emilia:
   Om du har Mac är det bara att dra bilden till skrivbordet! Men jag kommer att lösa högerklicken också, lovar. Puss!

 3. Hej Michaela! Jag älskar din blogg och blir alltid så inspirerad av det du skriver och bilderna du lägger upp. Kan inte du göra så att man kan spara bilderna du lägger upp här på devote?
  T.ex de fina inredningsbilderna du la upp, skulle gärna vilja lägga till dom i min inspirationsmapp!
  Tack för den bästa bloggen ♥
  Kramar från Anna

 4. Åh så himla mycket välkommen tillbaka:) Kommer ihåg när du bloggade på tjejsajten! Nu är du här igen. Kulkulkul.

  Några saker som skulle göra devote till en bättre bloggplats: Möjligheten att ladda upp andra filnamn än jpg (som gif png osv). Att kunna logga in vid 3-4 tiden på natten, för det funkar aldrig för mig. Kan inte ens läsa en devoteblogg den tiden på natten. Ibland när man kommit hem sent och är lite full så vill man ju skriva av sig. Typ det.

  Jag kommer sakna stureplansbloggen, men är oerhört nyfiken på nya (fast ändå samma) forni! DU ÄR MIN FAVORIT!

 5. grattis till nya bloggen!! vad fin videon nedan var 🙂 sjukt kul att ni gör en till säsong av glamourama!!! Kram

 6. Grattis till nya jobbet. Jag läste det du skrivit om att romantisera ålderdom. Jag tror att det är både och på ålderns höst. Jag längtar inte till den ensamhet som kan uppstå men jag hoppas att man har en annan ro inom sig. Jag hoppas att jag blir en av de “gamlingar” som gör allt det de känner för och inte sitter hemma rädda i sin ensamhet. Med krämpor och minnen från stunder de älskat. Jag ville mest bara tipsa dig om den fantastiska dokumentären om Ebba och Torgny. Jag jobbar som sjuksköterska och just nu har vi en etikgrupp där vi pratar om Kärlek på äldre dagar och hur tabubelagt det är. Det är bland den finaste dokumentär jag sett. Anyhow, jag är 27 år ung och har gjort tusen miljoner små misstag, fortfarande inte funnit människan i mitt liv men jag är lycklig ändå. Ta hand om dig du också!

 7. hoppas det gick bra på jobbet 😀

  och hoppas du kan hjälpa mig?

  Situation: dyngsnygg kille, jag intresserad, vi har träffats i skolan och på fest osv och känner varann sådär, pratar ibland på facebook osv.

  Fråga: Men hur fan ska jag fråga om vi kan ses? Orkar inte med facebook tjaffset om “hejhej kan vi ta en fika?” känns så opersonligt och omoget, men samtidigt vågar jag inte gå fram till han och fråga, känns så sjukt wierd ifall han verkligen inte är intresserad… har du något tips? isf help me PLEASE!!

  Pusspuss du är bäst! Stay strong :*

  1. Svar till Frida:
   Hey handsome.

   Önskar jag kunde hjälpa dig men jag är fan SÄMST på att ragga. På riktigt. Men har han inte vänner du är bekant med? Gå genom dem i sådana fall. Fråga om hans nr och släng iväg ett sms. Det värsta som kan hända är att han inte svarar, och det överlever du.

   Puss!

 8. Älskar din blogg och är övertygad att denna kommer bli lika bra som den förra 🙂
  jag funderar på att klippa av mitt långa hår och undrar om du skulle kunna lägga upp några bilder på din nya frisyr! du ser supersnygg ut nämligen 🙂 Tack!

 9. Grattis grattis till nya jobbet, superkul! Men jag vill lägga till dig på bloglovin vilket inte går 🙁 MÅSTE FIXAS!

 10. Grattis till nya jobbet. Så ung, målmedveten och talangfull, det är verkligen inspirerande. Alltid lika roligt och intressant att läsa det du skriver. Keep the good work up! 🙂

 11. Hej hej, vart kan jag skriva blogg tips någon stans? vart ska jag skicka det? har några bloggar jag hittat som jag tycker om.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi