Ny blogg, nytt jobb, nytt liv.

Så sitter man här i sin nya lägenhet och loggar in på sin nya blogg. Skriver en att göra-lista inför sitt nya jobb och plattar sin nya page. Sätter på sig sina nya kostymbyxor från Whyred och provsitter sin nya soffa.

Så mycket nytt i livet. 

Det var som att jag en dag bestämde mig för att förändra allt. Jag vill att mitt liv ska vara det bästa livet, och då måste man göra förändringar, läskiga beslut och ta stora steg. Sen är det bara att jobba hårt och hoppas att allt går vägen. Så nu sitter jag här med mitt nya liv. Skriver de första orden i min nya blogg.

Och mitt liv de senaste tre åren är bara poff! borta. En ny blogg är som att börja på ett nytt tomt blad. Öppna en ny sida. Skriva nya kapitel. Och jag antar att det är precis så jag gör just nu. Jag har aldrig tyckt om att titta bakåt, minnas och sakna. Jag föredrar att blicka framåt, fantisera och längta.

Man kan säga att det här är en uppdaterad version av Michaela Forni.

Och alla texter jag har skrivit om kärlek? De finns såklart sparade. Kanske gör vi en till bok med dem.

Är ni med mig?

 1. ”twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the things you did do” – Mark twain

  Kom ihåg det Michaela..
  Jag vet att du förändrat allt och börjat om, vilket är helt fantastiskt! Jag håller på och gör det med, byter stad imorgon. och har aldrig känt så mycket längtan och fruktan till något samtidigt.
  Men vad du än gör, se aldrig saker som något misstag.

  Du är en så fin människa att du verkligen borde läsa det citatet av Mark twain. Tänkte på dig när jag läste det.

  Fin ny blogg med! Nu har jag varit med dig på 3 ställen, haha!!!

 2. Jag tycker det är väldigt kul att du fått en ny blogg, för nu kan jag äntligen följa dig från början 😀

  Heja dig, det här inlägget fick mig att inse att jag borde börja tänka mer som dig. Nytt liv, ja – det ska jag också skaffa mig. Jag har hunnit byta stad, från Karlstad till Stockholm, och nytt jobb har jag fått – som jag älskar. Nu är det bara lite mer -mig- som ska förändras. Spännande! 🙂

 3. Ja Michaela, nu är jag med dig igen! Blev lite less på stureplansbloggen, sajten var så rörig så det blev mest sporadiskt läsande till slut. Nu känns det dock som att det kommer bli en daglig vana att läsa din blogg igen :-).

 4. din bok landade på min dörrmatta för några dagar sen, har bläddrat i den hela kvällen och kan inte sluta läsa, om och om igen. du träffar så rätt, som om du läser mina tankar.

  du är fantastiskt michaela, obeskrivligt fantastisk. så snälla, gör en till bok. gör det!

  Kram!

 5. hej Michaela! Jag har följt din blogg sedan du la upp ditt inlägg om dina Marc Jacobs skor, svarta med rosa rosett på blogg.se sen den dagen är jag fast!
  Forsätt, jag följer alltid med!
  Mvh Aimée

 6. du är så fruktansvärt klok, snygg och smart. Allt du skriver är så bra och inspirerande! Jag kommer följa dig dag ut och dag in! 😉

 7. jag dör om du gör en bok av alla dina texter om kärlek. du är helt fantastisk och jag vill verkligen hitta ett bättre ord för ditt sätt att se på och skriva om kärlek, men jag kan inte. fan, räcker det med att säga att jag skulle köa i dagar för den boken? så jävla grym är du!

 8. Klart vi är med dig! Faktum är att jag är grymt sugen på att göra PRECIS samma sak som Du. Byta ut det mesta i livetl. Ska suga lite på dan karamellen… Känns som att jag behöver en spark i baken.

  Önskar dig en toppendag i solskenet!

  1. Svar till Jess:
   Tack fina du! Ibland behöver man en förändring. Betyder inte att man byter ut det som redan är bra, men kanske förändrar det som varit mindre bra. PUSS

 9. Jag är med dig!
  Är själv inne i en ny fas i livet, är sjukskriven pga utbrändhet sen årsskiftet men inatt fick jag en ny insikt och det här kommer bli så jävla bra!
  Känns som att din nya blogg kommer påminna mig om vad jag kommit fram till, att vi börjar om samtidigt på nåt sätt och att jag ska hålla mig till det. Pepp!

 10. Så himla med!

  Men, kan du kanske göra typsnittet lite mer ögonvänligt? Lite större kanske, för nu blir det kis och zoom 🙂

 11. Du är grym Michaela! Jag tror på dig och ditt nya liv 🙂 Jag står själv inför stora förändringar i mitt liv inom en snar framtid och jag hoppas att det ska gå vögen för mig också! Du är en inspirationskälla, bara så du vet!
  Lycka till med allt!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi