inredning.

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Michaela Forni AB

 

 

För en månad sedan flyttade jag in i min nya lägenhet vilket har resulterat i att jag blivit fullständigt besatt av inredning. Det roligaste är att flera av mina vänner också nyligen köpt lägenheter, bl.a. Petra och Bella.

 

Jag ÄLSKAR att vi är flera som delar detta nya intresse. Kan inte få nog av att prata om de finaste matbordet, Missoni-möbler eller hur svårt det är att hitta rätt lampa… kanske börjar bli lite väl besatt men det lägger sig väl tillslut. Eller inte.

  1. Jag fasar för den dagen jag ska inreda mitt eget hem, min mapp med inredningsinpiration på datorn svämmar redan över.. (fast mest längtar jag, to be honest, haha)

  2. Props till Bella som inte bara behöver prata om vilka de finaste möblerna eller Missoni-inredning är, utan är så framgångsrik att hon kan skaffa allt också!;) Riktig entreprenör!

  3. ÅHHH! Är det någon som vet vad tavlan på första bilden heter? Alltså tavlan på det slottsliknande rummet ( som hänger över soffan) GRYMT fin!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi